Dagretraite Bosbad & SoulCollage®

Wegens succes zal deze dagretraite herhaald worden. Wil je van de nieuwe datum op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een mailtje naar info@rhythmsofnature.nl.

In het begin van het jaar wordt de natuur zachtjes wakker en is het een prachtig moment om te kijken welke beweging zich dit jaar in jou wil aandienen en welke eerste aanzet zich hier al in jou laat zien. Voor een kleine groep van maximaal 6 personen organiseren creatief ontwerper Monique Oude Vrielink en ik een exclusieve dagretraite in Zuid-Limburg, buurt Maastricht.

Programma
We beginnen de dag met een bosbad, zodat je helemaal kunt aankomen in jezelf. Na een verse lunch, ontspanningsmeditatie en bijzonder cacaodrankje ontdek je via de workshop SoulCollage wat zich van binnenuit in jou komend jaar wil aandienen.

 

Wat is een bosbad?
Tijdens een bosbad neem je geen letterlijke duik in het bos, maar onderga je een intense natuurbeleving, die in relatief korte tijd verbazingwekkend veel goeds doet voor lichaam en geest. Door middel van eenvoudige uitnodigingen ontdek je hoe je je op een dieper niveau kunt verbinden met de natuur, tot rust kunt komen en opladen. Dit gebeurt veelal in stilte, zodat je alle ruimte krijgt om het bos op jouw manier te ervaren. We sluiten af met bosthee en een gezonde versnapering. Dit bosbad wordt gegeven door Marije Geenevasen. Meer informatie over bosbaden.

Wat is SoulCollage?

SoulCollage is een creatief en intuïtief beeldend proces waaruit een klein formaat collagekaart ontstaat. Deze door jou zelf gemaakte kaart helpt je te reflecteren op je kracht, je dromen, je schaduwkanten en je kwaliteiten. Je combineert afbeeldingen die je ‘roepen’ en geeft het geheel een andere achtergrond, waarmee een unieke kaart ontstaat. Daarna stap je met begeleiding als het ware in de kaart om te ontdekken wat de kaart jou te vertellen heeft. Je hoeft geen ervaring te hebben of creatief te zijn om hier aan mee te doen. Het proces staat centraal. De workshop SoulCollage wordt gegeven door Monique Oude-Vrielink, creatief ontwerper.

Monique: ‘Het maken van de kaarten is heerlijk ontspannend, verstillend en inspirerend om te doen; het ‘lezen’ van de kaart brengt verdieping. Ik vind het erg mooi om bij deelnemers elke keer weer de verrassing en verwondering te zien. Al tijdens het maakproces, of daarna op het moment dat ze als het ware in de afbeelding stappen en de betekenis van de kaart duidelijk wordt.’

Praktische gegevens
Locatie: 
Zuid-Limburg, ongeveer tien km buiten Maastricht (precieze locatie volgt na aanmelding)
Datum en tijd:
volgt
Prijs: 
135 euro inclusief bosbad, workshop SoulCollage, bosthee, verse gezonde lunch, cacaodrankje, gezonde versnaperingen & materialen.
Max aantal deelnemers: 
6
Aanmelden: 
info@rhythmsofnature.nl

Ontdek wat jouw ziel je laat zien.