Ervaringen van eerdere deelnemers

 

Be still and listen, the earth is singing.

– unknown

Marije begeleidde welhaast zonder dat ik dat merkte en liet me ervaren op mijn eigen tempo en ritme. Ik ervoer diepe ontspanning en een natuurlijk contact met het bos en de omgeving, ik leek er wel in op te gaan.
– Monique Stuurman

Eenmaal los van het versnelde dagritme nam de magie van het bos het over. Een vorm van thuiskomen, vanzelfsprekend  en wonderlijk tegelijkertijd.
Renske van der Sluis

Het bosbad heeft mij rust en ontspanning gebracht, precies wat ik nodig had. Marije begeleidde het bosbad op een heel fijne manier: rustig, duidelijk, persoonlijk, met humor en met genoeg ruimte voor iedereen. Wat mij betreft beter dan een dagje sauna!
– Willemijn

Wat was het een magische reis om het bos in al haar sferen te beleven. Ik ben er nog stil van.
– Bart

Ik werd tijdens het bosbad weer even het magische kind zoals ik mij dat van vroeger herinnerde, waardoor ik het bos in al haar kleuren en geuren intens beleefde. Het bracht mij zoveel lichtheid, vreugde en blijheid!
– Annick Marteaux

Beslist een aanrader als je ‘anders’ naar het bos wilt leren kijken, als je je dieper wilt verbinden met de natuur.
Chantal Hofman

Ik ben zo graag in het bos, maar de drempel om alleen te gaan is toch groot. Gezamenlijk in stilte daar zijn voelde heel geborgen en steunend. Met mooie uitnodigingen van Marije maakte dat ik me heel makkelijk kon overgeven aan het moment en echt even kon “zijn”. 
– Merel Claessens

De workshop Shinrin-Yoku  bevelen we aan iedereen aan die op zoek is naar een manier om op een subtieler niveau contact te leren maken met de omgeving. De uitnodigingen stellen je in staat om dit op een hele concrete manier te doen, in je eigen tempo. De begeleiding van Marije is erg fijn. Haar rust, kennis en affiniteit met het onderwerp maken dit tot een hele prettige ervaring.
– Ilse en Bram 

Gewoon heel fijn om te ervaren. Ook dat er ondanks de weersomstandigheden er niets verandert aan jou één zijn met de natuur. Ook bijzonder om dit met een groep onbekende mensen te beleven en elkaar te leren kennen terwijl er nauwelijks gepraat wordt.
Yvonne Velthuijs

Wat een bijzondere ervaring was dit. Ik kwam tijdens het bosbad in contact met mijn voorouders. Dat was voor mij een heel mooi cadeau.
– MemySue Erkens 

Je komt in twee uur tijd helemaal terug naar jezelf, door ‘simpel’ buiten in het bos te zijn. Ik werd er heel kalm van.
– Joyce Augustus

Bosbaden ervaar ik als een groot cadeau en ook reminder hoe belangrijk het is om me te verbinden met de natuur en Moeder Aarde.
-N.N.

Door de fijne begeleiding van Marije krijg je de kans het bos intensief te ervaren. En dat is echt blij makend.
– Jan

Het bosbad was geweldig; het bracht mij inzicht, rust, ontspanning en meer vrolijkheid. Daarna voelde ik mij zo vol en geaard. Het bos voelde ik ook echt anders, een heerlijke ervaring.
– Bea

Ik beveel de Shinrin-Yoku workshop aan, omdat ik er kon zijn, met alles wat er is. Met name Marije gaf me dit vertrouwen.
– Lidwien Hamers

Ik heb erg genoten van de stilte en de schoonheid van het bos door het trage tempo, het naar binnen keren, het waarnemen. Het heeft me ook duidelijk gemaakt hoe ik bepaalde dingen in mijn leven kan vormgeven. Deze dingen wist ik misschien al, maar het was heel fijn en verhelderend dat opnieuw en op andere wijze te ervaren. Een fijn rustmoment op mooie respectvolle manier vormgegeven en integer begeleid. 
– Dagmar

Gun jezelf deze ervaring!  Een bosbad onder begeleiding van Marije is een weldadige ervaring, een cadeau voor jezelf. Het voedt lichaam, geest en ziel met beide voeten op de grond. 
– Emielieke, acupuncturist Maastricht

Wat een heerlijke onderdompeling in de natuur! Deze zorgde ervoor dat ik op zo’n eenvoudige, maar krachtige wijze weer terug kwam bij een stevige geaarde basis in mij, die ik al een tijdje kwijt was. Als kers op de taart werden we nog getrakteerd op een das, met een voor mij prachtige symbolische betekenis. Absolute aanrader voor iedereen die de magie van het bos weer wil ervaren.
– Anne K.